Monapel mosható nagrágpenekák
Nandu hordozók
HUN | ENG


Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

ONLINE VárandósNap - okt. 28. szerda - 30%-os AKCIÓ!


1 nap, bemutatóval és személyre szabott vásárlási lehetőség a NANDU-val!

Nehezen alszik el? Ölbe kéredzkedik, de a lakás sehogy sem áll? Hogy közlekedtek, utaztok, kirándultok pici babával? Mi lesz a picivel, amíg a kicsivel foglalkozol?

Hordozz Te is! Igen! Ez ma már nem kérdés.

A legtöbb szülőt az a kérdés foglalkoztatja, hogy milyen hordozóeszközt válasszanak. Milyenek vannak? Mi jó a babának? Hogyan kell használni? Mi van akkor ha anya és apa is szeretne hordozni? Több féle eszköz ismerek, de mégis melyik lesz jó nekünk?

ONLINE ESZKÖZBEMUTATÓ ÉS VÁSÁR, A VÁRANDÓS NAPON.
GYERE ÉS VEDD MEG A MEGFELELŐ ESZKÖZT
30% KEDVEZMÉNNYEL!

Csatlakozz! Jelentkezz ITT a VÁRANDÓS NAPRA!

Október 28-án, szerdán 3 alkalommal tartunk hordozóeszköz interaktív bemutatót, ami segít a hordozóeszközöd kiválasztásában. Lehetőség van kérdezni is a bemutatók során, így egyedi, egyéni kérdésekről lesz szó.
  •  9:00 -  10:30 ONLINE BEMUTATÓ - Üzenőfalon kérdezhetsz!

  • 11:00 - 12:00 EGYÉNI KONZULTÁCIÓK - Csak neked válaszolunk!

  • 12:30 - 18:00 EGYÉNI KONZULTÁCIÓK - Csak neked válaszolunk!
A bemutatón megosztom az eszközökkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ONLINE, aminek részleteiről a jelentkezés után kapsz tájékoztatást.

Hogyan tudsz 30%-os kedvezménnyel vásárolni és személyes támogatást kapni?

Vegyél részt a bemutatón, ha még nem tudod melyik eszközt válaszd. Ha már tudod mely eszköz vagy eszközök tetszenek, jelentkezz be hozzánk személyes időpontra. Itt van lehetőséged tanácsadásra és az egyedi 30%-os kedvezménnyel azonnal vásárolni, melyet házhoz is szállíttatunk Neked díjmentesen. A személyes időpontról és vásárlási lehetőségről a jelentkezési űrlap kitöltése után fogunk tájékoztatni.

Amennyiben 28-ára nem tudtál egyéni konzultációt foglalni, akkor másnap délután van lehetőség személyes időpont foglalására és a kiemelt kedvezmény igénybevételével vásárolni.

EGYÜTT MEGTALÁLJUK A MEGOLDÁST! TÖLTSD VELÜNK HASZNOSAN ÉS JÓKEDVBEN A NAPOT!

© 2000 - 2020 - nandu-wrap.com
Megkötős hordozókendő, Karikás hordozókendő, Rugalmas hordozókendő, Csatos babahordozó, Mei Tai babahordozó, Hordozó tanfolyam